Serveis

Cuina pròpia

La cuinera de Barrufets, està capacitada per preparar dietes equilibrades a la nostra cuina, segons les directrius de la nutricionista de l’escola. Els menús s’adapten al moment evolutiu en què es troba l’infant.

A més, per als nens/es que així ho requereixin, és possible dissenyar una dieta adequada a les seves intoleràncies, al·lèrgies, dietes,…

Fruita i verdura ecològica!

Tots els nostres productes són frescos, de proximitat i d’alta qualitat.

Kindertic App

Barrufets disposa d’aquesta eina, mitjançant la qual els familiars poden rebre un informe diari, fotografies de les activitats que realitzant els seus infants i/o ser informats de qualsevol notificació en temps real, i des de qualsevol lloc del món!

D’aquesta manera, alliberem espai de treball per invertir en temps per a estar amb els nens/es, i a més, cuidem el medi ambient al no utilitzar paper i donant un cop de mà als boscos del planeta!

Piscina

Des del mes de febrer fins al Juny, l’Escola Bressol els Barrufets ofereix la possibilitat de que els vostres infants puguin realitzar un curset de piscina.

   Casal de vacances

          L’Escola Bressol els Barrufets sap que molts pares i mares no podeu tenir vacances quan voleu, per això organitzem un casal per a nens i nenes dels 0 als 8 anys, durant les vacances de Nadal,              Setmana Santa i mes d’Agost.