Formulari de contacte

   

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
  RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Escola Bressol Barrufets Granollers, S.C.P. – CIF: J66116724 Dir. Postal: Cl. Espanya Nº52-56, 08401 Granollers (Barcelona)
  FINALITAT Gestionar la seva candidatura per treballar en l’empresa. Així mateix, captarem la seva imatge i veu amb l’única finalitat de dur a terme el procés de selecció de forma satisfactòria.
  LEGITIMACIÓ El seu consentiment
  DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per poder prestar-li el servei adequadament. Igualment, la seva imatge i veu no serà cedida a tercers.
  DRETS Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).
  INFORMACIÓ ADDICIONAL Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.