Qui som?

Som una escola bressol de titularitat privada autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb el Codi de Centre 08074173.

Acollim nens/es de 4 a 36 mesos, i disposem de diferents espais en què, tot allò que necessiten a cada etapa evolutiva per a sentir-se lliures i segurs, es troba al seu abast.

Barrufets, compta amb instal·lacions noves, lliures d’escales, i adaptades completament a la normativa vigent. Ens agrada que els infants sentin el caliu com si fossin a casa, per això les aules compten amb molta llum natural i elements decoratius ideals per crear una atmosfera acollidora i comfortable.

El centre compta amb una àmplia aula polivalent i una altra de psicomotricitat, cuina pròpia, i un gran jardí de 250 m2 amb hort.

Equip professional

Les professionals de l’Escola Bressol els Barrufets són mestres titulades amb una àmplia experiència en l’àmbit educatiu.

Són les responsables de l’educació i l’acompanyament a l’infant, satisfent les seves necessitats bàsiques; higiene, descans, relació afectiva, benestar,…, i tenint cura de potenciar les capacitats pròpies de cada nen/a.

Les educadores de Barrufets, també són les encarregades d’informar als pares de l’evolució diària que realitza el seu fill/a.

Missió

l’Escola Bressol els Barrufets, creem futur respectant el ritme del teu fill/a! Eduquem amb un mètode propi, inspirat en els model pedagògic de Montessori, en combinació amb els hàbits i les rutines diàries del nen/a.

Amb aquesta posició integradora, volem que els infants creixin en un entorn feliç i harmònic, descobrint i coneixent amb els seus companys/es i tot l’equip docent, el món que els envolta.

L’eix en què es basa la nostra escola és l’infant i la seva capacitat per a construir-se a sí mateix.

Així, al llarg del curs, programem diverses activitats basades en l’experimentació i manipulació d’elements quotidians; materials reciclats i d’altres provinents directament de la natura.